HTML

Anti-autoresponder

egy csomó dolog nem működik az autoresponder programban

Friss topikok

Linkblog

Mit várok el egy autoresponder programtól?

2008.11.21. 06:42 BlogGazda

A lehető legegyszerűbb beépíthetőséget a honlapra, vagyis azt, hogy a hírlevélre való feliratkozásnál ne csak egy egyszerű űrlapot adjon a rendszer, hanem - ha kérem, akkor - végezze el a beírt mezők validálását is.

Nem elég, ha az elküldés után kap a leendő vevőm, hogy elrontotta  a feliratkozást. A hílevélszoftver még a honlapon ellenőrizze le, hogy a kötelezően kitöltendő mezőket kitöltöttem-e, az e-mail címet megfelelő szintaktikával írtam-e be?

Nincs annál bosszantóbb, mint amit a s...host autorespondere produkál jelenleg: a validálás helyett "elkúld" egy félig angol nyelvű honlapra. A hírlevélszoftver ennél nagyobb segítséget nem nyűjthat egy bizonytalan ügyfél elvesztéséhez.

Az általam használt s...host autoresponderben elvileg van olyan funkció, hogy validálja a bevitelt, de ez nem működik. Megértem a forgalmazók hozzáállását is. Eladni egy rendszert, majd eladni hozzá a telepítést (5,000 Ft) , eladni hozzá azt, hogy a honlapomon levő űrlap elküldés eőtt helyben validáljon. (5,000 Ft)

Ja és akkor még arról nem is beszéltem, hogy egy kezdő honlaptulajdonos, nem csak a telepítést nem tudja egyedül elvégezni, hanem nem is érti elsőre a hírlevélküldő program használatát. Ekkor pedig el lehet kérni egy kis oktatást, aminek az óradiíja szintén 5,000 Ft, és kell hozzá legalább ebből is kettő.

És akkor mennyibe is került a hírlevélküldő szoftverünk?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoresponder.blog.hu/api/trackback/id/tr76816583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása